Lainojen yhdistäminen vertailupalvelun kautta

Lainojen yhdistäminen kätevästi verkossa – onko yhdistelylainan hakeminen oikeasti näin helppoa ja turvallista? Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan uuden lainan ottamista, jolla kaikki nykyiset kalliit lainat maksetaan kuluineen pois.

Yhdistelylainan avulla voi syntyä todellista säästöä, sillä kalliiden lainojen kulut juoksevat niin pitkään, kun niitä lyhennetään pois. Näin uuden yhdistelylainan avulla nämä lainat on mahdollista maksaa heti alta pois.

Lainojen yhdistäminen verkossa

Yhdistelylainan mahdollisuutta kannattaa harkita esimerkiksi silloin, jos lyhennät samanaikaisesti useampaa eri lainaa, joissa on merkittävät korkokulut. Tällaisia lainoja ovat esimerkiksi pienlainat, kuten pikavipit sekä osamaksut, luottokorttivelka ja vakuudettomat kulutusluotot.

Yhdistelylainan avulla säästät sekä nykyisten lainojen juoksevissa kuluissa että löydät kilpailutuksen avulla lainallesi todennäköisemmin myös edullisemmat vuosikustannukset. Säästöä voi kertyä kuukaudessa jo useiden kymmenien eurojen edestä, koska maksettavaksi jää enää yhdet lainakulut.

Yhdistelylainaa on mahdollista hakea verkosta samalla tapaa kuin mitä tahansa muutakin lainaa. Ainoa eri hakuprosessissa on se, että sinun tulee ilmoittaa lainahakemuksessa, että aiot hakea yhdistelylainaa, jolloin hakemuksessa pyydetään myös tiedot kaikista niistä lainoista, jotka haluat yhdistää. Täytä ilmainen lainahakemus jo tänään ja yhdistä lainat täältä.

Yhdistelylainan hakeminen onnistuu kätevimmin juuri vertailupalvelun kautta, koska saat yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia. Tällä tapaa näet helposti, miltä luotonmyöntäjältä saat kaikkein edullisinta yhdistelylainaa.

Lainojen vertailun lyömättömänä etuna onkin se, että vertailupalvelu kilpailuttaa lainatarjousten todellisen vuosikoron, joka huomioi lainan nimelliskoron lisäksi myös kaikki muut lainakulut, kuten tilinhoitokulut ja palvelumaksut.

Vertailupalvelun käyttäminen on verkossa täysin turvallista, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tietojasi käytettäisiin väärin tai että saamasi lainatarjoukset eivät olisi aitoja. Itse asiassa yksi luotettavimmista tavoista löytää edullisin lainatarjous on nimenomaan lainojen kilpailutus.

Näin saatat todennäköisesti löytää lainallesi myös entistä joustavammat lainaehdot, ja voit aina lyhentää lainaa pois sovittua nopeammin, jolloin säästät lainakuluissa vieläkin enemmän.

Marcia Gutierrez

Related Posts

Kilahtiko sähköpostiin ilmoitus sähkösopimuksesi kallistumisesta?

Comments Off on Kilahtiko sähköpostiin ilmoitus sähkösopimuksesi kallistumisesta?

Joustoluoton hakeminen mobiililaitteella

Comments Off on Joustoluoton hakeminen mobiililaitteella

Osuuspankin verkkopalvelut kyberhyökkäyksen kohteena

Comments Off on Osuuspankin verkkopalvelut kyberhyökkäyksen kohteena

Terveydenhoitopalvelut verkossa korona-aikana

Comments Off on Terveydenhoitopalvelut verkossa korona-aikana

Create AccountLog In Your Account