Tilaa uutiskirjeemme

Herättikö jokin sivustomme artikkeli mielenkiintosi vai haluaisitko vain yksinkertaisesti pysyä ajan tasalla uusimmista julkaisuista ja tuoreimmista arvosteluista ja uutisista verkkopalveluihin, sähköpostin käyttöön, online-musiikkiin ja tietokonepeleihin liittyen?

Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä täältä voit tilata kätevästi uutiskirjeemme sähköpostiisi, jonka avulla pidämme sinut ajan tasalla uusista artikkeleista ja päivityksistä.

Uutiskirjeen tilaaminen

Voit helposti tilata uutiskirjeemme tätä kautta jättämällä meille yhteystietosi, jolloin lähetämme sinulle viestejä sähköpostiisi tai muuhun valitsemaasi osoitteeseen uusimmista julkaisuista ja tuoreimmista uutisista verkkopalveluita, sähköpostin käyttöä, online-musiikkia ja tietokonepelejä koskien.

Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi lukea erilaisia tuotearvosteluja ja vertailuja eri verkkopalveluiden kesken, voimme pitää sinut halutessasi ajan tasalla juuri tätä aihetta koskevien uusien julkaisujen pohjalta. Jos haluat saada päivityksiä kaikista sivustolla julkaistuista uusista artikkeleista, tämäkin onnistuu!

Voit liittyä ja poistua postituslistaltamme juuri silloin, kun itse haluat. Voit myös liittyä postituslistallemme uudelleen, vaikka olisit jo aikaisemmin poistunut sieltä.

Uutiskirjeemme tilaaminen onkin mitä kätevin tapa pysyä ajan tasalla uusimmista artikkeleista sivustollamme ilman, että sinun tarvitsisi käydä päivittäin katsomassa erikseen, onko sivustolle päivitetty uusia artikkeleita, uutisia tai arvosteluja.

Jos sinulla herää kysyttävää uutiskirjeen tilaamista koskien, voit täyttää yhteydenottolomakkeen sivuillamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Uutiskirjeen tilaaminen on ilmaista, eikä sido sinua vastaanottamaan viestejä meiltä, jos haluat syystä tai toisesta poistua postituslistalta. Emme aio hukuttaa sähköpostiasi turhilla viesteillä, vaan pyrimme lähettämään sinulle viestejä vain silloin, kun sivustollemme on julkaistu uusia päivityksiä.

Haluamme myös tehdä uutiskirjeestämme ajan myötä mahdollisimman persoonallisen, jotta uutiskirjeemme tilaajana vastaanottaisit viestejä juuri sellaisista uutisista ja artikkeleista, jotka saattaisivat mielestämme kiinnostaa juuri sinua.

Näin pysyt ajan tasalla juuri niistä aiheista ja tapahtumista, jotka vastaavat parhaiten omia mielenkiinnon kohteitasi. Muista myös jättää kommentteja ja ehdotuksia uutiskirjeestämme meille, jotta osaamme parantaa ja kehittää sen toimintaa myös tulevaisuudessa. Palautteesi on meille tärkeää!

Create AccountLog In Your Account