Meistä

Tervetuloa Meistä-osioon! Tässä osiossa kerromme hieman tarkemmin sivuston sisällöstä sekä millaisiin teemoihin pääset lukijanamme tutustumaan.

Muista myös tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiin, jolloin pysyt ajan tasalla kaikista uusista julkaisuista ja tuoreimmista päivityksistä verkkopalveluihin, sähköpostin käyttöön, online-musiikkiin ja tietokonepeleihin liittyen!

Palveluita ja viihdettä verkossa

Kukapa meistä ei nykyisin käyttäisi jotakin verkkopalvelua edes kerran päivässä? Emme varmasti ole väärässä, jos väitämme, että kovin monikaan meistä ei pystyisi viettämään ainakaan useampaa päivää ilman yhteyttä ulkomaailmaan nettiyhteyden välityksellä.

Eikä tämä ole automaattisesti paha juttu, sillä verkkopalveluiden ansiosta voimme suorittaa niin monia tärkeitä asioita kotoa poistumatta – etäpalveluiden merkitys on kasvanut erityisesti nyt korona-aikana, kun ylimääräisiä kontakteja muihin kannattaa aivan syystä välttää.

Mitä me tekisimmekään ilman verkkopalveluita tai sähköpostia? Tai mistä me, jotka emme CD-levyjä tai MP3-soittimia enää omista, kuuntelisimme musiikkia? Tai missä pelaisimme tietokonepelejä, jos meillä ei olisi käytössä tietokoneita?

Verkkopalveluiden olemassaolo on tehnyt elämästämme huomattavasti helpompaa ja aikaakin säästyy runsain mitoin, kun voimme hoitaa päivän juoksevat asiat vaikkapa työpaikan lounastauon yhteydessä.

Palveluiden siirtyminen verkkoon tuo mukanaan myös haasteita – esimerkiksi verkossa vaanivat huijarit, pankkipalveluita ja henkilötietoja vastaan tehdyt kyberhyökkäykset sekä riittävien digitaitojen puutteellisuuden takia syrjäytyvät ihmiset ovat modernin maailmaan haasteita, jotka asiantuntijoiden on otettava huomioon uusia palveluita kehittäessään. Näistä mielenkiintoisista aiheista pääset lukemaan lisää verkkosivuillamme.

Julkaisemme sivustolla myös hyödyllisiä arvosteluita ja uutisia verkkopalveluihin, sähköpostin käyttöön, online-musiikkiin ja tietokonepeleihin liittyen.

Jos esimerkiksi harkitset uuden musiikin suoratoistopalvelun tilaamista tai haluat vaihtaa nykyisestä palvelusta toiseen, suosittelemme tutustumaan sivustoltamme löytyvään artikkeliin, jossa vertailemme tämän hetken suosituimpia musiikin suoratoistopalveluita. Tsekkaa, mikä niistä sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja hyödynnä ilmainen kokeilujakso!

Create AccountLog In Your Account