Joustoluoton hakeminen mobiililaitteella

Teknologian kehittyessä monet palvelut ovat siirtyneet verkkoon. Näin on käynyt myös suurimmalle osalle lainapalveluista.

Sen lisäksi, että meillä on mahdollisuus hakea monenlaista eri lainaa verkossa myös perinteisten pankkien sivuilla, lainapalveluita tarjoavat myös monet kokonaan verkossa toimivat pankit (ns. digipankit) sekä rahoituslaitokset.

Näin haet joustoluottoa mobiililaitteella

Lainan hakeminen verkossa on siinä mielessä todella kätevää, että sinun ei tarvitse vierailla erikseen pankin konttorissa, koska kaikki lainaa varten tarvittavat paperiasiat hoidetaan verkossa. Lisäksi vahvan tunnistautumisen ansiosta henkilöllisyytesi voidaan todentaa verkossa turvallisesti, joten lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu luottamuksellisesti myös etänä.

Lähes kaikki pankit ja rahoituslaitokset, jotka tarjoavat joustoluottoa, ovat optimoineet lainahakemuksensa myös mobiililaitteille soveltuvaksi. Voit siis hakea joustoluotto a netissä kätevästi vaikkapa omalla älypuhelimella tai tabletilla, tietokonetta lainan hakemiseen ei siis enää edellytetä. Joustoluoton hakemiseksi mobiililaite tulee olla yhdistettynä internet-yhteyteen.

Mobiililaitteen internet-yhteys saadaan aikaan joko erillisellä laitteeseen asennettavalla SIM-kortilla, joka sisältää nettiyhteyden tai vastaavasti liittämällä laite WiFi-verkkoon.

Jos liität laitteen WiFi-verkkoon, tarkista, että yhteys on turvallinen, sillä lainahakemuksen lähettämiseksi sinun tulee antaa joitakin henkilökohtaisia tietoja, joiden pohjalta luotonmyöntäjät pystyvät tekemään sinulle asiakaskohtaisen lainatarjouksen.

Joustoluoton hakeminen kannattaa aloittaa lainojen kilpailutuksella. Voit avata mobiililaitteen selaimen ja kirjoittaa osoitekenttään joustoluotto.com, jonka jälkeen selain vie sinut automaattisesti joustoluottojen kilpailutuspalveluun.

Kilpailutuspalvelun käyttäminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa, jos sopivaa lainatarjousta ei löydy, joten joustoluotot kannattaa kilpailuttaa aina.

Hakemuksen täyttäminen on helppoa myös mobiililaitteella, sillä hakemus ei ole pitkä, ja sen täyttämiseen menee parhaimmillaan vain muutama minuutti. Kilpailutuspalvelu kilpailuttaa parhaat joustoluotot puolestasi jopa yli 30 eri luotonmyöntäjän kesken, joten sinut ei tarvitse tehdä tässä vaiheessa mitään muuta.

Sopivimman lainatarjouksen osuessa kohdalle voit hyväksyä lainatarjouksen kätevästi mobiililaitteella, jolloin lainarahat maksetaan ilmoittamallesi tilille jopa saman päivän aikana.

Marcia Gutierrez

Related Posts

Kilahtiko sähköpostiin ilmoitus sähkösopimuksesi kallistumisesta?

Comments Off on Kilahtiko sähköpostiin ilmoitus sähkösopimuksesi kallistumisesta?

Lainojen yhdistäminen vertailupalvelun kautta

Comments Off on Lainojen yhdistäminen vertailupalvelun kautta

Terveydenhoitopalvelut verkossa korona-aikana

Comments Off on Terveydenhoitopalvelut verkossa korona-aikana

Osuuspankin verkkopalvelut kyberhyökkäyksen kohteena

Comments Off on Osuuspankin verkkopalvelut kyberhyökkäyksen kohteena

Create AccountLog In Your Account